met een sjabloon van: R.L.

zomervogel
stock
stock
Huisjes in de natuur
Op deze website stellen we enkele vakantiehuisjes aan u voor die u één of meerdere dagen kunt huren. Alle huisjes hebben één bijzondere eigenschap met elkaar gemeen: ze staan elk op eigen wijze in een natuurlijke omgeving. Namelijk in een natuurbos of dicht bij een belangwekkend natuurgebied. Natuur, rust en ruimte met veel privacy, dat zijn de hoofdingrediënten voor als u eens een paar fijne dagen in een aangename nieuwe omgeving wilt verblijven en de omgeving verkennen. Wandelen, fietsen en in één geval ook paardrijden met eigen paard (inclusief stallings- en weidemogelijkheden), zijn volop mogelijk. Verder zijn alle huisjes verschillend van karakter.

Meedoen?
Voorlopig starten we met vier huisjes. Later voegen we er mogelijk enkele nieuwe aan toe. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. We kunnen ons zelfs voorstellen dat uw huisje in de natuur ook op deze website zou passen. Dat kan heel goed! We zoeken nog naar welke afspraken we daarover met elkaar kunnen maken. Eén element blijft wat ons betreft centraal staan: verblijf voor één of enkele dagen in of nabij natuur!

Eerste selectie van vier huisjes
Voor nu beginnen we met twee huisjes in Drenthe, één in het Lauwersmeergebied en één op de Veluwe. In het keuzemenu boven kunt u met de afzonderlijke huisjes kennismaken. Wij wensen u veel plezier!